DESPRE MINE…

Acesta este momentul cand ar trebui sa ma laud. Acum ar trebui sa spun ca sunt cel mai bun DJ, am cele mai bune boxe, cele mai mici preturi, multumesc pe toata lumea si sunt pe la toate petrecerile. NU e chiar asa…DAR… de mai bine de 10 ani am invatat ca fiecare piesa conteaza, iar atunci cand crezi ca esti  cel mai bun, inseamna ca nu vrei sa asculti, sa inveti , sa evoluezi. Cu toate astea, imi place sa aud la finalul petrecerii: „AI FOST FOARTE TARE!”, „MULTUMIM!”, „NE-AM DISTRAT FOARTE TARE!”.

Invat de la fiecare petrecere, descopar oameni frumosi, oameni pretentiosi, dar nu ratez ocazia sa demonstrez ca muzica inseamna DISTRACTIE! Nu este suficient! Pentru toate astea e nevoie de un echipament care sa te ajute. Nu e tocmai placut cand invitatii cer muzica mai tare, iar boxele sunt deja la maximum, se mai rupe si un cablu, mai cade si un trepied sau mai stiu eu ce pacate au invitatii, de pica totul pe DJ.

Acesta sunt cateva exemple, insa investita constanta in echipamente m-a ajutat nu intampin astfel de emotii. DESPRE PRETURI…clar, toata lumea vrea un pret mic. Eu cred ca este unul  foarte mic daca luam in calcul experienta de peste 8 ani, investitiile in echipament si profesionalismul. Pentru  cine nu este convins…astept intrebari suplimentare 0726441177

 

https://observator.tv/social/stil-natural-tendinta-nunti-292756.html

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*