BUCHETUL DE MIREASA ESTE ACCESORIUL CHEIE

Odata cu venirea primaverii, miresele care fac nunta anul acesta se gandesc ce flori sa aleaga pentru bucherul lor de mireasa. 

Alegerea florilor cu siguranta influenteaza stilul nuntii. Alegerea florilor de sezon va ofera posibilitatea de a ajusta bugetul un pic, astfel incat aruncati o privire la cele mai populare flori pentru o nunta in primavara-vara:

Trandafiri
Categoric trandafirii sunt cele mai populare flori pentru o nunta in primavara-vara 2015. Avantajul este ca exista o multime de culori naturale. Alegerea trandafirilor va fi intotdeauna o alegere perfecta pentru mirese.

Lalele
Lalele sunt preferatele mireselor in primavara anului. Ele se gasesc intr-o varietate de culori, iar prerul este foarte bun la acest moment.

Zambile
Zambilele au un parfum foarte dulce si sunt perfecte pentru a completa orice aranjament floral.

Bujori
In ultimul timp bujorii au devenit florile preferate de foarte multe mirese. Este sunt flori frumoase si delicate, intr-o gama de culori foarte feminine.

Dalii
Aceasta este o planta frumoasa care formeaza un covor dens, cu un numar mare de frunze. Dalia este utilizata in principal in aranjamente florale de o anumita calitate.

Margarete
Colorate sau albe, margaretele sunt foarte frumoase pentru orice nunta.

Floarea-soarelui
Floarea-soarelui este perfecta pentru miresele care doresc un aspect mai non-traditional. Culoarea ei galbena va da culoare rochiei de mireasa.

Orhidee
In ultimii ani, orhideea a devenit un clasic in buchetele de mireasa. Si nu este surprinzator, deoarece este o floare frumoasa si exotica, dar fiti atente pentru ca este, de asemenea, mai scumpa ca alte flori.

Sursa: http://bewoman.ro/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*