CINE SUNT DOMNISOARELE DE ONOARE

Chiar daca alegerea domnisoarelor de onoare pare o munca simpla, exista momente in care acestea sunt de negasit. Domnisoarele de onoare trebuie sa fie perrsoane apropiate miresei care sa stea toata ziua si toata noaptea nuntii dupa mofturile acesteia. 

cavalerii-si-domnisoarele-de-onoareCe poti sa le ceri: Fireste ca poti sa le ceri apropiatelor tale sa iti fie domnisoare de onoare, insa nu cu foarte mult timp inainte de nunta sau cu prea putin timp inainte de ziua cea mare. Daca ai de gand sa faci nunta dupa 18 luni de cand te-a cerut de sotie, trebuie sa mai astepti putin inainte de a propune cuiva sa iti fie domnisoara de onoare. In 18 luni se pot schimba foarte multe in relatia dintre voi sau in viata ei.

De asemenea, poti sa rogi pe cineva sa iti fie domnisoara de onoare chiar daca nu sunteti foarte apropiate dar iti doresti ca legatura voastra sa devina mai stransa. In ceea ce priveste selectarea domnisoarelor de onoare, ai putea sa le ceri primelor nominalizate sa iti faca sugestii pentru cazul in care doresti sa cresti numarul lor.

Ce nu poti sa le ceri: Indiferent cat de apropiata este relatia ta cu o prietena sau membra a familiei si cat de mult iti doresti sa iti fie domnisoara de onoare, daca respectiva persoana se simte stanjenita sau inconfortabil in acest rol, nu trebuie sa o obligi sa il accepte. Santajul sentimental, rugamintile nesfarsite sau amenintarea cu ruperea oricarei legaturi intre voi doua sunt inacceptabile.

De asemenea, daca programul pe care ea il are deja facut nu poate fi schimbat decat cu riscul unor consecinte neplacute, iarasi nu ii poti cere sa iti fie domnisoara de onoare. Nu ii poti cere unei domnisoare de onoare sa renunte la rolul pe care i l-ai oferit pentru ca tocmai a acceptat cineva care initial te refuzase, ori pentru ca alta domnisoara de onoare nu o suporta pe prima.

In majoritatea filmelor, mireasa este insotita de un grup de domnisoare de onoare imbracate, incaltate si chiar fardate identic, fericite si mandre de rolul pe care il au. In realitate, imaginea pe care tu o doresti poate crea probleme in relatia dintre tine si domnisoarele de onoare.

Ce poti sa le ceri: Este posibil ca moda tinutelor identice sau asortate ale domnisoarelor de onoare sa te faca sa iti doresti aceeasi imagine din filme si in albumul tau de nunta. Poti sa discuti acest lucru cu domnisoarele de onoare si sa le ceri sa poarte o anumita culoare, ori chiar rochii identice. Conditia obligatorie pe care, insa, tu trebuie sa o indeplinesti este aceea ca fiecare domnisoara de onoare sa fie relativ multumita de alegerea finala. Acest lucru inseamna sa le dai ocazia sa isi dea cu parerea sau chiar sa voteze optiunea preferata in ceea ce priveste culoarea, lungimea sau modelul rochiei. Trebuie sa te gandesti ca fiecare dintre ele sa fie avantajata de tinuta sa.

Citeste continuarea pe: http://www.karena.ro/nunta/organizare-nunta/domnisoarele-de-onoare-__-ce-poti-sa-le-ceri-si-ce-nu/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*