DEMODAT LA NUNTA TA. CITESTE CATEVA SFATURI PENTRU 2015

frac-la-modaNu mai e cale de întoarcere acum. Sala e închiriată, invitaţiile au fost trimise şi eşti pe cale să închei cel mai important contract al vieţii tale. Te-am speriat şi ar fi mai util să-ţi recomandăm un outfit de fugă acum, nu? 🙂 Nope. Nu mai ai unde să fugi, te angajezi să rămâi toată viaţa cu o singură femeie, aşa că tot ce mai poţi face în acest moment e să te asiguri că vei arăta al dracului de bine în ziua cu pricina. Ca să nu fugă ea.

Lăsând glumele la o parte, probabil ai destule pe cap acum, aşa că, dacă nu ţi-ai găsit ţinuta de nuntă până acum, vom încerca să te ajutăm cu câteva sfaturi, ca să ai mai mult timp de panică pentru celelalte aspecte ale evenimentului.

Dar, înainte să începem, îţi reamintim sfatul principal pe care îl dau stiliştii: Alege o ţinută care vine ca turnată pe tine, care ţi se potriveşte perfect. Orice opţiune alegi, trebuie să te asiguri că te simţi confortabil, că arăţi bine şi că e exact mărimea ta.

Costumul de cununia civilă

Dacă eşti atras de tradiţie, înseamnă că te-ai decis deja să alegi un costum clasic pentru cununia civilă. Dacă banii nu sunt o problemă, alege un frac sau ceva deosebit de elegant, dar, dacă vrei ca ţinuta de nuntă să nu fie la fel de inutilă cum e rochia de mireasă după nuntă, atunci alege un constum pe care să îl porţi purta şi la alte ocazii formale sau alege un costum format din piese pe care le-ai putea purta şi în alte combinaţii.

Citeste continuarea pe … http://www.fashion365.ro/costume-de-mire-2015-frac-de-nunta/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*