DJ DANIEL, în Lace Magazine. #bucurieînpandemie

Loredana Chelba rămâne în top atunci când vine vorba despre surprize.

Încă de la începutul anului am fost foarte bucuros că bannerul meu va fi pe una dintre paginile revistei. La vremea respectivă am vorbit si într-o emisiune despre acest proiect al Loredanei, emisiune in urma careia Loredana se întreba daca suntem prieteni sau ….sau nu mai conteaza, puteti urmari aici:)))

Era normal la vremea respectiva să îmi pun niște întrebări: Cine mai citește un print, când toată lumea are informația pe telefon, laptop sau tabletă? Ce șanse are un astfel de produs într-un oras precum Ploieștiul? Cine să citească o astfel de revistă, când doar știrile cu sânge fac trafic? (stiu ce spun)

Revista a venit însă nu ca un refresh, ci mai degrabă ca o palma. M-am făcut mic și am acceptat. Revista este mult peste ceea ce îmi imaginam. Calitatea hârtiei, articolele bine scrise, oamenii descoperiți în cele aproape o suta de pagini, m-au făcut să ma simt din nou în anii de studenție când profesorii ne spuneau să ne bucurăm de ultimii ani ai presei timpărite.

Asta am făcut și acum. Am citit, m-am bucurat și am reușit să mă despart de știrile negative care m-au bombardat în ultima perioada. Despre lansare, nu mai vorbesc. Chiar a fost #bucuruiadinpandemie.

Robin si Raluca Eparu au surpins cel mai bine lansarea 🙂

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*